Hva er Buddies?

Hva er Buddies?

Buddies for Africa

Buddies for Africa er en humanitær bistandsorganisasjon som ønsker å arbeide på nye måter. Vi er en stor gjeng kompiser som ønsker å utgjøre en forskjell for mennesker i Afrika. Kompisgjengen vokser og det er alltid plass til flere. Vi har masse energi og pågangsmot – og sånt blir det resultater av. Buddies for Africa er medlem av innsamlingskontrollen.

Vi fokuserer vår energi på å skape giverengasjement i Vesten og gjennom dette skaffe finansiering for humanitære prosjekter i Afrika. De ulike prosjektene i Afrika gjennomføres i samarbeid med organisasjoner som i lang tid har jobbet i de aktuelle områdene.

Har du lyst til å bli med i gjengen? Bli en Buddy!


Spilleregler for vår gjeng:

  • Hver Buddy bestemmer konkret hvilke prosjekt hun eller han vil støtte.
  • Alle pengebidrag går 100 % til avtalt prosjekt - administrasjonskostnader dekkes av styret og samarbeidspartnere.
  • Forholdet i gjengen er basert på respekt. Er du med i gjengen får du info om hvordan det går i prosjektene, men vi skal ikke plage deg med kampanjer som spiller på dårlig samvittighet. Sånt gjør man ikke med kompiser.
  • Kompiser som respekterer hverandre sier også ifra hvis noen oppfører seg dumt. Vi mener du har et ansvar for å være med å bidra til noe bra i verden. Bruker du alt du tjener på deg selv, mener vi du oppfører deg dumt.
  • De fleste Buddies “lever i tiden og forventer effektivitet”. Vi skriver sjelden brev, men du finner oss på Facebook og på web. For donasjoner og andre innbetalinger liker vi enkle og praktiske løsninger. Autogiro er vår venn.

Vårt første mål er å bli en gjeng som samler inn 1 million kroner årlig til prosjektene vi jobber med.

Vår visjon er enkel: Vi gir fremgang for mennesker i Afrika!

For de som er interessert, kan dere lese vedtektene våre her.

Her kan du lese en bekreftelse på vårt medlemsskap i Innsamlingskontrollen.